”REN er et kvalitetsprodukt, der egner sig godt til renoveringsopgaver”

Malerfirmaet Peter Munck & Søn har brugt REN Vægmaling i forbindelse med renovering af kraftige teglstensmure på et af de fornemste rokokopalæer i Frederiksstaden.

 

– Det er vigtigt, at især ældre bygninger kan ånde og lede fugt væk fra bygningen. Kalk er perfekt til den opgave, men hvor traditionel kalkning har begrænsninger i forhold til de overflader, der skal males på, kan REN Vægmaling hæfte på de fleste byggematerialer. REN Vægmaling er en diffusionsåben kalkmaling med samme gode egenskaber som kalk; den giver et godt og åndbart miljø for bygningen og fremstår med et flot, mat og stofligt udseende!

De malinger vi anvender i dag både indendørs og udendørs bærer en stor del af skylden for det dårlige indeklima, både direkte ved emissioner af sundhedsskadelige stoffer, og indirekte ved at forhindre bygningerne i at ånde, hvorved der kan opstå fugt- og svampeskader.

– Her er virkelig tale om en maling, der fungerer, fortæller kvalitetsansvarlig Amalie Clemént fra malerfirmaet Peter Munck & Søn
”REN Vægmaling har særdeles gode påføringsegenskaber. Malingen kan påføres med rulle, dækker godt og er yderst professionel at arbejde med. Og så er det en klar fordel at REN Vægmaling har egenskaber som kalk og samtidig kan hæfte på tidligere malede overflader som silikat og mat plastikmaling”.

 

Sted: Frederiksstaden, København
Projekt definition: Opstigende grundfugt
Årstal: 2017
Malermester: Malerfirmaet Peter Munck & Søn