Certificeringer

Vi bruger alt for mange timer indendørs til ikke at prioritere et indeklima, som både er bæredygtigt og frit for sundhedsskadelige stoffer – Men som forbruger er det umuligt at gennemskue, hvornår et produkt rent faktisk holder, hvad det lover.

Derfor har vi sikret os, at du med REN aldrig er i tvivl – Det er et gennemtestet produkt, som ikke blot overholder lovgivningsmæssige krav, men går langt videre end det.

REN er faktisk et af de malingsprodukter, der har flest bæredygtighedscertificeringer og tests bag sig, og vi kan bl.a. prale af, at malingen kan dokumenteres næsten 100% naturnedbrydelig/genanvendelig – og 100% fri for skadelige stoffer.

Men hvad betyder vores certificeringer helt konkret for dig som forbruger?

cradle2cradle

Gennemskuelighed frem for alt

For os er dokumentation vigtigt, når vi taler om bæredygtighed. Ikke mindst fordi det er med til at skabe en større gennemskuelighed på et marked, hvor de fleste taler om bæredygtighed, men kun få gør noget konkret ved det.

Vores certificeringer er din garanti for, at det produkt du køber, er sundt for både dig, dine børn, børnebørn og ikke mindst vores jord.

Hvilke certificeringer har REN?

Der findes en lang række certificeringsordninger indenfor området – vi har valgt at vores maling skal leve op til dem, der hører blandt de strengeste. Vores certificeringer er opdelt efter en basisdokumentation og en udvidet dokumentation, der retter sig både mod generelle bæredygtighedskriterier og mod kriterier inden for emission af sundhedsskadelige stoffer.

Reklame for renmaling.dk – Lækker bæredygtig kalkmaling med høj dækkeevne og unik struktur ✨

Endelig weekend 👌🏻 Den har været længe ventet; ja faktisk siden mandag morgen 🙈 Jeg er ved at være godt og grundig træt af det her hjemme-arbejde uden at se sine kollegaer andet end via en skærm 🥴 Er jeg den eneste der har det sådan? Jeg tør slet ikke tænke på hvordan alle de forældre der hjemmeunderviser, har det 🙈😔 Nu vil vi forsøge at nyde weekenden, dog med en sløj feberramt pige der måtte hentes hjem fra vuggestuen idag 🤍 God weekend 😘

#renmalingdk #gørdetselvprojekt #hjemmekontor #coronatider #boligindretning #boliginspiration #endeligweekend #familietid

57 3
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Det får du med REN

  • Et sundt indeklima, hvor der ikke sker emissioner af skadelige stoffer
  • Et gennemtestet og dokumenteret produkt, som er certificeret efter de mest krævende standarder
  • Et produkt uden mikroplast, som er designet efter cirkulære principper
  • Et professionelt produkt, som giver effektive arbejdsprocesser og en unik finish i både renovering og nybyg
  • Et produkt, der kan ånde, og som har den højeste diffusionsåbenhed for maling
  • Et produkt uden afgasninger, som kræver en dags udluftning for ingen lugtgener

C2C-certificering på guldniveau

Cradle2Cradle (C2C) er måske verdens strengeste certificering og afspejler produktets totale bæredygtigheds-profil. Der tages stilling til renhed/sundhed, cirkulær økonomi, vedvarende energi, vandhåndtering og social fairness.
Læs mere

Har du nogen spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig!

56 50 30 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% rabat på din næste bestilling

Indtast dine oplysninger nedenfor og modtag en rabatkode direkte i din indbakke