Hvorfor REN Maling?

Maling er et af de produkter, der er allermest fokus på i forbindelse med skadelige kemikalier – både i forbindelse med helbred og miljø.

Igennem tiden har lovgivning og nye krav gjort en stor forskel på hvad maling må indeholde, men det ændrer ikke på, at mange typer maling stadig udgør en sundhedsrisiko ved indånding, hudkontakt og afgiver skadelige dampe – både under brug og hærdning. Det giver især en risiko for allergi. Desuden indeholder maling ofte store mængder kemi og mikroplast, der har en negativ effekt på både vores grundvand og klimaet.

Ved at undgå alle disse ingredienser og tilsætningsstoffer, giver REN altså dig og dine børn mulighed for at færdes i et sundt indeklima, men det bidrager også til et miljø i balance.

Har du nogen spørgsmål om vores maling? Kontakt os – eller læs mere i vores FAQ

Om REN

REN maling er den helt rigtige maling til dig, der ønsker at passe på både krop og klode. REN er mineralsk maling baseret på kalk, og den er 100% fri for biocider, MI, flygtige organiske forbindelser (VOC-er), tungmetaller, blødgørere og toksiske komponenter.

Med REN har vi skabt en af verdens reneste malinger med bæredygtighed, sundt indeklima, åndbarhed og kvalitet i fokus. Samtidig er det et professionelt produkt, der giver en smuk og helt unik finish i både renovering og nybyg – og som kan bruges af både garvede og nybegyndere.

Men hvordan skiller REN sig ud?

Reklame for renmaling.dk – Lækker bæredygtig kalkmaling med høj dækkeevne og unik struktur ✨

Endelig weekend 👌🏻 Den har været længe ventet; ja faktisk siden mandag morgen 🙈 Jeg er ved at være godt og grundig træt af det her hjemme-arbejde uden at se sine kollegaer andet end via en skærm 🥴 Er jeg den eneste der har det sådan? Jeg tør slet ikke tænke på hvordan alle de forældre der hjemmeunderviser, har det 🙈😔 Nu vil vi forsøge at nyde weekenden, dog med en sløj feberramt pige der måtte hentes hjem fra vuggestuen idag 🤍 God weekend 😘

#renmalingdk #gørdetselvprojekt #hjemmekontor #coronatider #boligindretning #boliginspiration #endeligweekend #familietid

57 3
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Det får du med REN

  • Et sundt indeklima, hvor der ikke sker emissioner af skadelige stoffer
  • Et gennemtestet og dokumenteret produkt, som er certificeret efter de mest krævende standarder
  • Et produkt uden mikroplast, som er designet efter cirkulære principper
  • Et professionelt produkt, som giver effektive arbejdsprocesser og en unik finish i både renovering og nybyg
  • Et produkt, der kan ånde, og som har den højeste diffusionsåbenhed for maling
  • Et produkt uden afgasninger, som kræver en dags udluftning for ingen lugtgener

C2C-certificering på guldniveau

Cradle2Cradle (C2C) er måske verdens strengeste certificering og afspejler produktets totale bæredygtigheds-profil. Der tages stilling til renhed/sundhed, cirkulær økonomi, vedvarende energi, vandhåndtering og social fairness.
Læs mere

Har du nogen spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig!

56 50 30 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% rabat på din næste bestilling

Indtast dine oplysninger nedenfor og modtag en rabatkode direkte i din indbakke